Kako do naše torte ?

Preden oddaš povpraševanje za torto ali izbrane sladice si preberi spodnje napotke glede naših tort in seveda samega naročana. POŠLJI POVPRAŠEVANJE (IZPOLNI OBRAZEC)

VELIKOST NAŠIH TORT

Pripravili smo vam, tabelo velikosti tort iz naše ponudbe. Torte so modernega videza in so višje od klasičnih tort, zato z pravilnim razrezom torte, dobimo večje število kosov torte. Poleg tega je visoka torta veliko bolj elegantna kot široke nizke torte, zato si upamo trdit, da bo naša torta vzela sapo vsem gostom. Ker segajo torte v višino , se lahko tudi poigramo z različnimi sloji in komponentami v sami torti.

KAKO TORTO RAZREŽEMO

V spodnji tabeli boste opazili, da je število kosov od do … to je odvisno od načina razreza torte. Ko naročite torto , dobite tudi navodila za razrez same torte, le tako se boste izognili nevšečnosti, da bi na vaši zabavi kdo ostal brez svojega kosa torte.

OKUSI TORTE

Okusa pol-pol ne delamo! V primeru da je torta iz več nadstropij si lahko izberete dva oziroma tri okuse OZIROMA toliko okusov, kot je pod opisom tort tudi napisano.

Vsak okus je po svoje čudovita kompozicija tekstur in različnih okusov.

KAJ PA CENA

Vsaka torta je unikat, ročno delo in za izdelavo naših tort uporabljamo samo najboljše, naravne sestavine.  ENOSTAVNE torte – enonadstropne so seveda cenejše, kajti izvedba le teh je vsekakor hitrejša in bolj preprosta kot izdelava več nadstropne torte. Pri sestavljenih tortah, potrebujemo več časa, materiala in seveda tudi pravilna zaščita torte , da se nam ne sesede zahteva nekoliko več potrpežljivosti in spretnosti, zato je cena teh tort tudi višja.

KONČNA CENA TORTE:

Končni znesek je odvisen od več dejavnikov:

*Osnovna cena torte zajema torto z naked oziroma semi-naked premazom brez dekoracije. Torta je premazana z odlično masleno kremo.

 -dodatek za posebne premaze, barvne tehnike, risanje , fondant

-dekoracija ( figurice, sveže cvetje, sveže sadje, zlati lističi, bleščiče, kamenčki,toperji)

-prevoz torte na lokacijo

CENIK IN VELIKOST TORT

ODDAJ NAROČILO ŠE DANES