KUHAJ Z MANO

Kuharske urice so nastale v času karantene. Ves ta čas sem želela ostati aktivna in seveda kreativna in ker sem v dani situaciji bila primorana veliko delavnic in raznih workshopov premestit, oziroma odpovedati, sem prišla na idejo zakaj nebi skupaj online kuhali . 

KDO SE LAHKO PRIJAVI NA KUHARSKE URICE?

Kuharske urice so platforma, video receptov in seveda tudi live kuhanja z mano. Kako to zgleda? Zakupiš eno mesečni ali več mesečni dostop na facebooku ali instagramu in neomejeno brskaš med recepti , ki jih tedensko tudi na strani objavljam. 

PRIMERNO ZA VSE STAROSTI IN VSE NIVOJE ZNANJA !

Koncept kuharskih uric je sila preprost! Tukaj najdeš za vsakega nekaj. Od osnovnih receptur, do kompleksnih jedi. Sladko, slano tudi fit* obroki in celo kosila/večerje on budget ! Tako ne boš samo osvojil novega znanja, ali se naučil kakšnega novega trika temveč boš tudi dobil kakšno idejo za obrok! 

NAJ SE ZABAVA V KUHINJI ZAČNE 

Da vam bo kuhanje  še bolj zanimivo in zabavno , bomo pripravili vsaj enkrat, do dvakrat na mesec tudi kuharske izzive preko live vieda, kjer bom jaz v živo kuhala z časovno omejitvijo ! 

 

NAPRIMER: 

MISRERYBOX CHALENGE 

V sredo vam javim spisek sestavin  s katerimi bomo ustvarjali  v petek z njimi skupaj kuhamo 🙂 

SKRATKA KAJ ŠE ČAKAŠ , PRIJAVI SE NA KUHARSKE URICE IN KUHAJ Z MANO 🙂 


Vsi udeleženci mojega spletnega tečaja kuhanja – kuharske urice imajo tudi dodaten 15% popust na individualne tečaje z mano ! 

 

18,99€

KUPI

35€

KUPI

45€

KUPI