NAROČI SVOJ SWEET BOX MISS SARA SWEETS

Za vas smo pripravili prav posebno ponudbo sladkih paketkov, s katerimi se boste lahko doma razvajali, hkrati pa seveda tudi probali naše sladke dobrote.

NA IZBIRO IMAŠ VEČ RAZLIČNIH SWEET BOXOV TUDI PRAZNIČNO OBARVANIH . PONUDBO PREVERI TUKAJ

SWEET BOX IN SLADKI LONČKI

kaj se skriva v sladkih lončkih:

Kraljica sladic je definitivno Choco bomba, ki navduši tudi najbolj zahtevne sladkosnede, saj uživaš v različnih slojih čokolade. Tiramisu DELUX je hišna specialiteta, za dodatek poskrbi tudi pistacija, ki dvigne dobro poznano sladico na višji nivo in ti tako omogoča novo izkušnjo. Cheesecake je še ena klasika, ki nikoli ne razočara, ampak z nekaj domišljije smo cheesecake spremenili v nekaj več. Panna-cotta fusion , vas bo presenetila saj ne gre za klasično panna-cotto ampak ugotovite sami kaj se v njej dogaja. ? V zbirki so še čokoladni grižljajčki, ki se vam bodo topili v ustih , zraven si pa lahko privoščite tudi skodelico kave. Da pa ne bo samo klasika je tukaj še lonček Hawaii , ki vas odpelje daleč stran, na toplo…

V drugem sweet boxu sta dva izbrana okusa torte in sladice iz naše kolekcije. Ta paket je primeren za celo družino saj v njem prejmete kar 8 kosov sladic.

SWEET BOX MINI so manjši paketi s katerimi lahko razvajate vaše domače, ali pa seveda sami sebe. Primerno tudi za poslovna darila.

Pustite se presenetit , in se razvajajte z našimi dobrotami

NAROČI SVOJ SWEET BOX ALI KOGA PRESENETI

NAROČILA ZA PRAZNIČEN SWEET BOX IN SWEET BOX SLADKI LONČKI LAHKO ODDAŠ DO :18.12.2020 DOSTAVA BO POTEKALA : 22.-24.12.2020 IN DOSTAVIMO VAM NA DOM PO CELI SLOVENIJI.

NAROČILA ZA OSTALE SLADICE, KI JIH POŠLJEMO PO POŠTI LAHKO NAROČITE VSAK DAN . PRI DOSTAVI IZBERI OPCIJO SWEET BOX MINI POŠTA! PRI NAROČILU LAHKO TUDI DOLOČIŠ KDAJ BI RAD PAKET PREJEL NA DOM. DOSTAVA NAJ BI BILA IZVRŠENA V ROKU 24 UR.

*predplačilo je pogoj in tudi rezervacija paketka. Število paketkov je omejeno, oziroma do razprodaje zalog. Zato čim prej naroči svoj paket.

NAROČI SVOJ SWEET BOX ALI PRESNETI SVOJE NAJBLIŽJE