KUHARSKE URICE

skupinska delavnica 2019 / zdrave sladice

Ta karantena je tudi mene spravila ob delo ! Sezona gostincev, porok , zabav, eventov, raznih dogodkov, delavnic se je zame komaj začela in v istem trenutku tudi končala! Letos sem si privoščila res lep , dolg aktiven oddih na Tajskem v sredini januarja. V polovici februarja sem se seveda vrnila nazaj in začela že na polno delat in planirat vse stvari v tekočem letu 2020. IN POL JE PRIŠLA KORONA- COVID 19 in z njo tudi karantena in poostreni ukrepi… Prizna tudi sama sem bila 3 dni zmedena, na tleh in pod stresom. KAKO NAPREJ ? Kako vse delo prilagodit? Kako sploh preživet ?

Tako se mi je porodila ideja o kuharskih uricah ! Sedaj sem res imela čas, brez izgovorov, da sem lahko na dnevni ravni tudi snemala recepte in pripravljala nove vsebine! Zakaj kuharske urice? Vsi smo sedaj v času karantene veliko kuhali in ustvarjali doma. Gre za online platformo na instagramu in hkrati tudi na facebooku, na katero tedensko nalagam nove video recepte! Zakaj video recepti ? Prvo ker sama napisanih receptov ne maram, rada pogledam sliko krožnika, rada tudi poslušam razlago in kak nov nasvet kuharjev… Drugo napisan recept in postopek je meni muka brat kaj šele se držat in kuhat po tem receptu ! Jaz imam rada svobodo v kuhijni in rada eksperimentiram ! Zato želim, da vsi ki boste kuhali z mano, dobite občutek za hrano in kuhanje! Da se naučite, da je vedno neka opcija kako lahko tudi kakšno napako rešimo in spremenimo jed v super krožnik!

Predvsem bi pa rada z kuharskimi uricami širila ljubezen do kulinarike tudi med vas ! VEČ si preberi pod zavihkom DELAVNICE- KUHARSKE URICE

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *